KØB PLUS!

Laudrup kræver gigantbeløb for Michu

Premier League-topscoreren Michu blev købt for pebernødder og kan blive solgt for et enormt beløb.

Michael Laudrups ankomst i Swansea bragte også den på det tidspunkt ukendte angriber Michu med sig. 

Spanieren deler i øjeblikket topscorerlisten i Premier League sammen med etablerede navne som Demba Ba, Luis Suarez og Robin van Persie med ti mål, og det har vakt interesse for den 26-årige angriber. 

Prisen var under 20 millioner for Michael Laudrup, da han i sommer hentede den 26-årige spanier i Rayo Valladolid, men hvis andre klubber vil hverve ham nu, skal beløbet mangedobles.

- Jeg vil ikke sælge ham, men nogle gange kan et bud være så stort, at du bliver nødt til at acceptere, men jeg tror ikke, at der er klubber, der vil give den slags penge for ham, siger den danske manager til Sky Sports, inden han forsøger at give et bud på, hvad der skal til, for at et salg kan blive realiseret.

- Vi kan jo tage det beløb, Liverpool gav for Joe Allen, og hvis prisen for Michu så er det dobbelte, så er der ikke mange klubber, der har råd til det. I ved mere eller mindre, hvad de betalte for ham, men en fyr, der har scoret mange mål, må være meget mere værd, fortsætter Michael Laudrup.

Joe Allen blev i sommer solgt for omkring 138 millioner danske kroner fra Swansea, da den tidligere manager Brendan Rodgers gjorde brug af en frikøbsklausul i midtbanespillerens kontrakt.

Med det tal in mente vil Michael Laudrup altså kræve ikke mindre end 276 millioner kroner for sit spanske es - og endda muligvis mere.

 
 

Læs også: