Med 12 minutter og 42 sekunders tillægstid blev Manchester City mod Swansea City den hidtil længste Premier League-kamp.

Manchester City vandt 1-0 over Michael Laudrups Swansea City, og det vil i sig selv ikke gå over historien. Det vil kampens længde til gengæld.

Først måtte udeholdets målmand, Michel Vorm, have behandling efter Carlos Tevez' mål, og det medførte, at den hollandske målmand måtte udgå.

Senere var det Manchester Citys Micah Richards, der måtte ned i græsset, og også hans behandling tog lang tid, så dommer Martin Atkinson endte med at lægge 12 minutter og 42 sekunder til i anden halvleg.

Dermed er kampen den længste nogensinde i tiden med Premier League (siden 1992). Den hidtidige rekord have Arsenal-Liverpool i april 2011, hvor gæsternes Dirk Kuyt iøvrigt scorede på straffespark langt, langt inde i overtiden, således at Liverpool fik 1-1 - og ødelagde Arsenals chance for at vinde mesterskabet, som Manchester United i stedet løb med.

Går man uden for Premier League, er der dog forekommet endnu længere kampe. F. eks. i sæsonen 2000/2001, hvor Bristol City spillede hjemme mod Brentford i den tredjebedste engelske række. Her måtte der en ambulance på banen, og i den oprindelige tillægstid i 1. halvleg på 13 minutter opstod der flere skader, således at 1. halvleg blev 67 minutter lang.