KØB PLUS!

Laudrup jagter sjældent trofæ

Det er ikke ofte, at små klubber som Swansea har muligheden for at vinde titler. Derfor opfordrer Michael Laudrup nu også sine spillere til at gribe den

Sølvtøj i sigte!

Michael Laudrup er fra sin egen tid som spiller forvænt med følelsen af at vinde trofæer, men den følelse er ikke hans nuværende klub forundt.

Men Swansea har en sjældent god chance for at hente noget metal i Capital One Cup'en, hvor de onsdag aften spiller kvartfinale mod Middlesbrough. Så langt er den walisiske klub aldrig kommet før i sin 100-årige historie, og det er kun Chelsea af de store hold, der stadig er at finde i turneringen.

Michael Laudrup har da også ifølge nyhedsbureauet AP opfordret sine spillere til ikke at forspilde den chance:

- Jeg har vundet medaljer med store hold, og det er anderledes, for du kan tabe en finale, og så allerede det næste år få en ny chance i en finale og måske vinde dem eller vinde ligaen.

- Men det er anderledes i mindre klubber. Det ved jeg, for jeg prøvede det med Getafe (finale i Copa del Rey og kvartfinale i UEFA Cup'en, red.). Det var et fantastisk år. Det var svært, fordi vi startede så dårligt i ligaen, og det var ved at blive dyrt for os i sidste ende, fordi vi var med i tre turneringer, og det kan være svært, siger Laudrup og understreger, at det vil være fantastisk for både fans og spillere.

Michael Laudrup tabte senest til Norwich i ligaen efter en ellers god periode, hvor Swansea klatrede helt op på syvendepladsen i Premier League.

Læs også: