KØB PLUS!

Laudrup: Ingen grund til bekymring

Michael Laudrup tror ikke, det er slemt fat med angrebs-stjernen Michu, der måtte gå ud af Swanseas kamp i Reading.

Michael Laudrups Swansea City spillede 0-0 i Reading, men hvad der umiddelbart var værre end pointtabet, var skaden til topscorer Michu, der måtte lade sig udskifte med Itay Shechter otte minutter før tid.

Men umiddelbart var walisernes danske manager ikke bekymret.

- Jeg har talt med både læge og fysioterapeut efter kampen, og de mener, at Michus ledbånd bør være okay. Og det er jo det vigtigste. Nu må vi se, hvor mange dage han skal hvile sig i, sagde Michael Laudrup efter kampen ifølge BBC.

Sæsonen er nu halvvejs, og det står klart, at Swansea City har opnået 25 point i de første 19 kampe. Det er ti mere end Wigan Athletic, som er tredjesidst, og som dermed ligger til nedrykning sammen med Reading og Queens Park Rangers.

- At stå på 25 point for 19 kampe er fantastisk. Jeg havde umiddelbart troet, at vi ville have haft færre på dette tidspunkt. I en del kampe er vi startet med fire, fem eller endda seks nye mand, og jeg er en ny manager. At vi er i den bedre halvdel er virkelig stort, sagde Michael Laudrup.

- Men vi må ikke stoppe op. Frem til februar har vi mange, vigtige kampe. Det næste mål er at nå op på 40 point. Så må vi tage den derfra, sagde den tidligere danske landsholdsstjerne.

Læs også: