KØB PLUS!

Laudrup i centrum: Alle kigger på os

Succesen i Swansea giver nye udfordringer for Wales-klubben, der oplever øget opmærksomhed fra modstanderne.

Det er bestemt ikke kun i Danmark, at Laudrup-feberen raser. Med Swanseas øjeblikkelige succes har den danske manager taget fodboldens moderland med storm.

Med en offensiv og boldbesiddende spillestil har Michael Laudrup imponeret med at videreudvikle det mandskab, der efter sidste års flotte præstationer som oprykker, var spået en svær sæson i dette års Premier League.

Men resultaterne har været overbevisende, og det har forvandlet den lille walisiske klub fra at være notorisk underdog til at udgyde stor respekt hos liga-konkurrenterne. Det mærker Michael Laudrup.

- I sidste sæson var vi ny i ligaen og spillede god fodbold. I denne sæson kigger alle på, hvordan de kan slå os, og ser på de klubber, der gjorde det godt imod Swansea i sidste sæson. Det bliver vi nødt til at finde et alternativ til. Men selv når vi har spillet dårligt i år, er vi altid kommet igen, sagde Michael Laudrup på pressemødet før lørdagens udekamp mod Everton.

Swansea er netop nu placeret på en flot 9. plads med 29 point, hvorfor målsætningen om overlevelse ikke ser ud til at kunne glippe. Historisk set betyder 40 point frisag fra nedrykningspladserne.

- Men vi mangler stadig 11 point mere for at nå de 40 point, som er vores mål, siger Michael Laudrup.

Med den solide pointhøst føler den danske succes-manager sig ikke presset til at agere i vinterens transfermarked, hvor rygterne om til- og afgange fra Swansea ellers har været talrige.

- Vi har ikke desperat brug for at få spillere ind til d. 31. januar (her lukker det engelske transfervindue.red.), for fra den dato spiller vi kun i weekenden.
Det er da muligt, at der vil ske noget, men jeg kommer ikke til at være ham, der to dage før transfervinduets lukning siger, at vi har brug for at hente en, siger Michael Laudrup til avisen 'This is South Wales' hjemmeside. 

Se Everton - Swansea lørdag fra kl. 15.45 på 6'eren.

Læs også: