KØB PLUS!

Laudrup hylder sønnikes skifte

Michael Laudrup glæder sig over Andreas Laudrups skifte til franske St. Etienne.

Der er masser at glæde sig over for Laudrup-familien i øjeblikket. Overalt hyldes Michael Laudrup for sit arbejde i Swansea, og torsdag skrev Andreas Laudrup under på en aftale med franske St. Etienne.

Et skifte, der glæder den nu tidligere FCN-spillers berømte far.

- Han er meget glad. Det er første gang, han skifter til udlandet som spiller. Efter fire år hos Nordsjælland fik han muligheden for at skifte. Først på et lån og derefter med option på en kontrakt, siger Michael Laudrup til walisiske ITV.com.

Laudrup senior skiftede selv til udlandet i en ung alder, da Juventus i 1983 hentede den dengang kun 18-årige Michael i Brøndby. Et stort og lærerigt skridt for den nuværende Swansea-manager, der spår store udviklingsmuligheder for sin søn i Frankrig.

- Jeg har talt med ham de sidste par dage, og han er rigtig glad. Det er en ny oplevelse for ham, og lige meget hvad der sker, så er det fantastisk for ham. Den franske liga er rigtig stærk, og som person lærer han meget af at skulle bo alene i udlandet med et sprog, han ikke taler. Det giver rigtig meget, når du kun er 22 år gammel, vurderer Michael Laudrup.