*


KØB PLUS!

Laudrup henter endnu en spanier

Real Betis' træner Pepe Mel bekræfter, at hans midtbanespiller Jose Canas skal til Swansea. Om det bliver i januar eller i sommervinduet er stadig uvist.

Michael Laudrup har haft stor succes med det spanske spillermateriale, han har taget med sig til Swansea.

Over alt bliver danskeren hyldet for sit røverkøb af topscoreren Michu, der blev hentet for en slik i Rayo Vallecano, og nu forsøger Laudrup sig igen i det spanske med at hente en spiller , som forhåbentlig kan kaste samme roser af sig, som Michu har gjort.

 Han ser nu ud til at ville gentage succesen. Valget er faldet på Betis Sevillas 25-årige midtbanespiller Jose Canas, fortæller ESPN efter et interview med Pepe Mel. Men Betis-træneren fortæller også, at skiftet meget vel kan lade vente på sig.

- Det er besluttet - med mindre Swansea siger andet - at Canas bliver her indtil 30. juni, udtaler Mel.

Parterne skulle ifølge ESPN allerede være blevet enige om handlen gældende fra næste sæson, men den walisiske klub kan være nødsaget til at betale mindst en million pund - svarende til ca. ni millioner danske kroner - for at få spanierne til at slippe Canas i januars transfervindue.

Canas' kontrakt udløber dog til sommer og er derfor gratis at hente, hvorfor Swansea kan være noget tøvende med at bukke under for Betis' pengekrav.

Laudrup selv ser ud til at sende Danny Graham til Sunderland, mens han sandsynligvis henter Kenwyne Jones på en lejeaftale fra Stoke.

Læs også: