Swansea spillede 0-0 med Liverpool, der havde Daniel Agger med i kampen

Det var fortid mod fremtid i Swansea søndag eftermiddag.

Klubbens tidligere manager, Brendan Rodgers, var på besøg på Liberty Stadium som manager for Liverpool, mens Michael Laudrup sad som fremtidens mand i klubben på den modsatte bænk.

Swansea besejrede tidligere på sæsonen Liverpool i Liga Cup'en, og der var en forventning om, at man kunne gøre det igen på hjemmebanen i Wales. Men kampen endte trods flere gode tilbud til begge sider 0-0.

Det var samtidig første gang, Daniel Agger mødte Michael Laudrups hold, da Agger ikke spillede Liga Cup-kampen for en måned siden.

Allerede ved håndtryks-ritualet var der en spændt stemning. På forhånd var der spekuleret i, om Liverpools Luis Suarez ville give hånd til Swansea-spilleren Ashley Williams, efter denne havde svinet angriberen til i sin selvbiografi. Men Suarez havde ikke brug for yderligere dramatik og stak hånden frem.

Trods det målløse facit var kampen rent faktisk underholdende med direkte spil fra begge hold. Liverpool havde kampens største chancer, og havde nok mest fortjent alle tre point. I første halvleg sparkede Raheem Sterling på overliggeren. Luis Suarez misbrugte også i første halvleg en stor chance.

Kampen bar også præg af, at Liverpools tidligere Captain Fantastic, Steven Gerrard, slet ikke har det samme niveau som tidligere. Han lavede mange fejl og så skidt ud på den centrale midtbane, hvor han tidligere var afgørende i de tætte kampe.

Daniel Agger spillede derimod overbevisende i Liverpools forsvarskæde og havde en ganske rolig dag. Men Liverpool kan tillade sig at være mest skuffede over resultatet.

Swansea ligger med det uafgjorte resultat fortsat et point foran Liverpool i tabellen, der atter har haft en skuffende sæson, og lige nu er den tidligere storklub langt væk fra selv europæiske billetter til næste sæson.