Laudrup: Et vigtigt point for vores klub

Michael Laudrup glæder sig over det ene point mod Manchester United, men han fastslår, at der findes vigtigere kampe for Swansea.

Michael Laudrup kunne søndag se sit Swansea-mandskab få et fremragende resultat i den engelske Premier League. Hjemme på Liberty Stadium spillede holdet nemlig uafgjort, 1-1, mod mægtige Manchester United, der topper ligaen.

Efter kampen var det en glad Michael Laudrup, der gjorde status, men danskeren lod sig dog ikke rive med af den succes, Swansea nyder i øjeblikket.

- Det var et meget vigtigt resultat for en klub som Swansea, der er i gang med sin bare anden sæson i Premier League. Det var vanskeligt, og i de ti minutter, der fulgte efter deres scoring, havde vi problemer, men vi kom tilbage på sporet. De havde de største chancer, men vi udviste god moral, og spillerne ønskede virkelig at få et resultat med fra kampen, siger Michael Laudrup til BBC og tilføjer:

- Vi skal forbedre os på dødbolde, men det er logisk nok. Vi har ikke ret mange høje spillere, men det må vi acceptere - det hører med til den måde, vi vil spille på.

- Det er vigtigt at få point mod topholdene, men for mig er det vigtigere, at vi henter point mod Wigan, Reading og Fulham, slutter Michael Laudrup.

Patrice Evra bragte Manchester United foran efter et kvarter, men kort efter udlignede Michu til 1-1. 

tipsbladet.dk

Læs også: