Laudrup advarer: Pas på Walcott

Michael Laudrup ser Theo Walcott som Arsenals største trussel før søndagens FA Cup-opgør mellem Swansea og Arsenal

Michael Laudrup og Swansea har hidtil haft et godt tag på Arsenal i denne sæson. Swansea har vundet de to seneste opgør mod London-klubben, hvor det sidst blev til en 2-0 sejr på Emirates.

Men søndag venter der et toptændt Arsenal-mandskab, der ikke har tabt siden nederlaget til Swansea. Holdene mødes denne gang i FA Cup'en, som begge klubber satser på, og derfor kommer holdene i stærkeste opstilling.

Der er især én spiller på Arsenal-holdet, som Michael Laudrup har advaret sine spillere om. Theo Walcott har været flyvende, siden Arsene Wenger placerede ham i angrebet, og den lynhurtige tekniker har scoret 14 sæsonmål heraf et hattrick i 7-3 sejren over Newcastle i sidste weekend. Derfor skal Swansea være ekstra opmærksomme på Walcott, mener Laudrup.

- Han er en trussel, når han spiller på kanten eller i midten. Han er ikke den klassiske angriber, men hans fart gør ham farlig for ethvert forsvar, siger Michael Laudrup.

- Han er hurtigere end 98 procent af forsvarerne i ligaen, så du ved, at du er nødt til at være forsigtig. En lang bold og så kan han være væk. Hurtighed er vigtigt. Hurtighed uden kvalitet er værdiløst, men han er også en klassesspiller, roser Swansea-manageren Walcott, der endnu ikke er blevet enige med Arsenal om en kontraktforlængelse.

Laudrup insisterer på, at man ikke kan leve alene på hurtighed i moderne fodbold, selv om mange hævder, at det er den vigtigste force for en offensiv spiller.

- Det er ikke nok bare at løbe hurtigt. Så kan du få en hovedrolle i Forrest Gump eller noget. For selv om midterforsvarerne oftest ikke er så hurtige, så er de kloge, og derfor skal du kunne mere end hurtighed, siger Laudrup.

Swansea spiller hjemme på Liberty Stadium mod Arsenal søndag klokken 14.30.

Læs også:

Lige nu på BT PLUS

Mode og skønhed
Effektivt 14 dages video trænings- program

Effektivt 14 dages video trænings- program

07/08
Mode og skønhed
Kom i form på hjul - på 8 uger

Kom i form på hjul - på 8 uger

29/04
Mode og skønhed
2,5 pct: Historisk lån på gaden

2,5 pct: Historisk lån på gaden

26/08
Mode og skønhed
Slankehit: Få hurtige resultater med simple fastekure

Slankehit: Få hurtige resultater med simple fastekure

15/08