Lasse Vibe scorede til 1-0, men blev senere udvist, da Brentford spillede uafgjort mod Sheffield Wednesday.

Brentford. Danske Lasse Vibe indtog hovedrollen, da hans klub, Brentford, lørdag spillede 1-1 på hjemmebane mod Sheffield Wednesday i den engelske Championship-liga. På godt og ondt vel at mærke.

Først bragte han sit hold på sejrskurs med målet til 1-0 efter 54 minutter, men siden måtte han lide den tort at blive udvist.

I det 41. minut blev han tildelt et gult kort, og da han fik endnu et efter 88 minutter for et frispark, vekslede dommeren farven til rød.

Udvisningen blev med det samme dyr, da udeholdet to minutter senere udlignede til slutresultatet.

Da spillede holdene ti mod ti, idet udeholdet også blev ramt af en udvisning med 17 minutter tilbage.

Kampen havde også dansk islæt i Andreas Bjelland, der syv minutter før tid kom på banen for hjemmeholdet.