KØB PLUS!

Lars J: Nu har vi en lille matchbold

Pointet i Stuttgart giver lovende perspektiver for en dansk plads i Europa Leagues 1/16-finaler.

Det var alt andet end en underholdende kamp, men set med danske briller var resultatet mere end godkendt. FC Københavns nullert mod de fem-dobbelte tyske mestre fra VfB Stuttgart sender således det danske hold et skridt nærmere Europa Leagues knockout-fase.

Det uafgjorte resultat bringer FCK op på fire point efter tre kampe. De danske mestre indtager derfor puljens andenplads tre point efter rumænske Steaua Bukarest, et enkelt foran norske Molde og to foran VfB Stuttgart, der nu står foran en tur til Parken.

- Det bliver en spændende kamp i København. Vi har en lille matchbold nu i forhold til Stuttgart. Vi kan sende dem håbløst bagud. På den anden side er alt åbent. Ethvert hold der vinder to kampe er næsten sikker på at gå videre, så det bliver spændende. Nu har vi to hjemmekampe, og det skal vi udnytte, men jeg tror heller ikke, det bliver umuligt at hente point oppe i Molde. Vi fik hentet det point, vi mistede i Bukarest, så vi er okay tilfredse, forklarer FCK-anfører Lars Jacobsen til sporten.dk om de videre perspektiver i Europa Leagues gruppe E.

Efter kampen i Parken den 8. november har FCK en udekamp i Norge, inden det hele sluttes af med en hjemmekamp mod Steaua Bukarest begyndelsen af december måned. Det lover godt, men ikke for godt, fastslår cheftræner Ariël Jacobs

- Vi kan ikke sige, alt er afgjort til vores fordel bare fordi vi har to hjemmekampe nu. Både Steaua og VfB Stuttgart kan tage point i København, så det er fortsat åbent, bedyrer belgieren, der har en meget simpel opskrift på videre avancement.

- Vi skal have fire point ud af seks i de næste to kampe. Så simpelt er det, slutter han.

Læs også: