Lars Elstrup har kæmpet i årevis

Lars Elstrups indlæggelse på et psykiatrisk hospital er ikke hans første bekendtskab med depressionens udfordrende væsen. Det har Elstrup tidligere fortalt BT

Denne weekend måtte den tidligere fodboldspiller og EM-målscorer, Lars Elstrup, erkende, at kampen med en masse personlige problemer og indre dæmoner blev for uoverskuelig. Derfor lod Elstrup sig indlægge.

Tidligere på året fortalte 49-årige Lars Elstrup til BT, hvordan han igennem hele sit liv har mødt indre udfordringer.

- Jeg har været væk i et hul en, to, tre gange. Skulle det ske igen, så er det Guds mening. Der er aldrig en tilfældig årsag til, at ting sker. Hvis formørkelsen kommer igen, så håber jeg ikke, at den får overtaget, sagde Lars Elstrup tilbage i maj.

På det tidspunkt havde Elstrup været inde i sit hidtil længste stræk uden depressioner, i alt 15 måneder var han oppe på. Tidligere har Lars Elstrup oplevet denne depressions ubehagelige ansigt tre gange, i 1996-1999, 2004-2007 og 2008-2011. I denne weekend sluttede den gode periode så desværre, hvilket Elstrup selv bekendtgjorde via sin profil på Facebook.

- Dette efter endnu en tur nedad over nogle måneder, tiltagende især de sidste 4 uger og som kulminerende lørdag aften, skriver Elstrup, der får masser af moralsk opbakning fra vennerne på Facebook.

Tilbage i maj beskrev Lars Elstrup, hvordan han prioriterede det simple liv uden et overflod af materialisme. Hans liv kunne være i hans Ford Escort fra 2000 og på hans båd i Tuborg Havn.

- Rodløs føler jeg mig ikke. Mit liv føles berigende, og når et liv gør det, så slår man de sande rødder. Jeg nyder min tilværelse. Jeg nyder min frihed, forklarede Lars Elstrup i BT.

Læs også:

Lige nu på BT PLUS

Mode og skønhed
Effektivt 14 dages video trænings- program

Effektivt 14 dages video trænings- program

07/08
Mode og skønhed
Kom i form på hjul - på 8 uger

Kom i form på hjul - på 8 uger

29/04
Mode og skønhed
2,5 pct: Historisk lån på gaden

2,5 pct: Historisk lån på gaden

26/08
Mode og skønhed
Slankehit: Få hurtige resultater med simple fastekure

Slankehit: Få hurtige resultater med simple fastekure

15/08