Arsenal kom tilbage på sejrsporet efter afklapsning til Aston Villa i egen hule. Alle kampens tre scoringer faldt inden for fire gyldne minutter.

Aston Villa, der havde Jores Okore på bænken i hele kampen, overlod det meste af initiativet til gæsterne fra Arsenal. Og det store boldovertag belønnede sig efter godt en halv times spil. På bare fire minutter nåede Arsenal at bringe sig foran på mål af Mesut Özil, Danny Welbeck og et selvmål af Aly Cissokho.

Danny Welbecks scoring var den første i Arsenal-trøjen siden skiftet fra Manchester United. Welbeck og holdkammeraterne var dog ikke i stand til at score mere i kampen, og da hjemmeholdet heller ikke havde meget at skyde med, så blev det til en 3-0-sejr til Arsenal, der ikke havde vundet de seneste tre kampe.

Oprykkerne fra Burnley tog imod Sunderland i en rigtig langgaber. Kampen endte uden scoringer, og en pointdeling var umiddelbart også et meget fair resultat.

Et rødt kort til Swanseas Wilfred Bony kort før pausen skulle vise sig afgørende i walisernes kamp mod Southampton. Den sydengelske klub pressede på med en mand i overtal, og med 10 minutter igen resulterede det i en sejrsgivende scoring, da Victor Wanyama sparkede bolden i kassen.

I Newcastles trænersæde sidder en meget presset mand ved navn Alan Pardew. Og presset så ikke ud til at blive mindre, da gæsterne fra Hull bragte sig foran 2-0 på scoringer af Nikica Jelavic og Mohamed Diame. Newcastles Papiss Cissé nåede dog at score to mål og udligne føringen før slutfløjt, så Pardew kan slappe lidt af igen.