KØB PLUS!

- Kvaliteten drypper fra Lucas A.

Kenneth Perez har store ord for Lucas Andersen, der onsdag var med til at spille Ajax videre i ungdommens CL.

I weekenden debuterede Lucas Andersen for Ajax, og onsdag aften spillede han en vigtig rolle, da klubbens ungdomshold spillede 0-0 ude mod Chelsea og kvalificerede sig til 1/8-finalerne i ungdommens Champions League, NextGenSeries.

Det er bare starten på en lovende karriere for den tidligere AaB-spiller, der i glimt viser sit store talent, mener assistenttræner for Ajax' A1-hold, der er det bedste ungdomshold i klubben og det, der deltager i NextGenSeries.

- Ajax giver ham al den tid, der skal til. Han skal vænne sig til et nyt sprog og som så mange andre unge skal han have lidt mere fysik, men man kan se, at kvaliteten drypper fra ham i nogle af hans aktioner, og han har et fantastisk løb med bolden og en superdygtig fodboldspiller, siger Kenneth Perez.

- Han ligger lige mellem ungdomsholdet og førsteholdet. Han træner mest med førsteholdet, men er med os, når vi spiller nogle vigtige kampe. Det er helt op til ham selv at vise, hvornår han er god nok til at tage skridtet helt op, men han nærmer sig, har nu fået sin debut og er vel også med i truppen til weekenden, siger Kenneth Perez.

Lucas Andersen kom til Ajax inden denne sæson og har hidtil spillet en enkelt kamp for klubbens førstehold.

Læs også: