KØB PLUS!

Kun én klub kan lokke Fischer væk

Årets nykårede U19-talent kan kun finde én klub, der kan få ham til at pakke sammen og forlade Ajax

Tilbage i november gik der rygter om, at Viktor Fischer så godt som sikkert havde sat sit navn på en kontraktforlængelse, så han var bundet længere til Ajax end 2014, som den nuværende kontrakt går til.

Men nu er vi i december, og kontraktforhandlingerne er udskudt til det nye år, og Ajax behøver ikke være bekymrede af den grund, fortæller Fischer til sporten.dk fra DBU's lokaler i Brøndby, hvor han mandag af DBU blev kåret som årets U19-talent.

- Hvis Barcelona kommer med en kontrakt til 100 millioner om året, tror jeg, at jeg tager afsted, men det kommer helt sikkert ikke til at ske, så derfor tror jeg ikke, der er noget, der kan lokke, sagde Fischer med overdrivelse for at understrege sin dedikation til den hollandske klub.

Om den ventede forlængelse med klubben siger han:

- Kontraktforlængelsen er sådan lidt tørlagt, men det kigger vi på igen efter nytår. Det er ikke noget der haster, min kontrakt er jo ikke engang spillet halvt ud endnu, og jeg har ikke tænkt mig at rende nogen steder hen

- Jeg har sagt til Ajax, at jeg rent sportsligt gerne vil vise dem, at jeg kan blive en fast del af holdet. Det vil også stille mig anderledes i en kontraktforhandling. Det skal ikke være nogen hemmelighed. Jeg giver det lige tre måneder efter nytår, og så kan vi på det der.

Læs også: