Fodboldlandsholdsspilleren Michael Krohn-Dehli er sammen med sin klub, Sevilla, klar til finalen i den spanske pokalturnering, Copa del Rey.

Det bliver mod selveste FC Barcelona, der allerede onsdag banede sig vej til finalen, der spilles i maj.

Krohn-Dehli fik fuld spilletid og var med til at sikre finalepladsen på bekostning af Celta Vigo, der tæller en anden dansk landsholdsspiller Daniel Wass. Sidstnævnte spillede de første 65 minutter.

Torsdagens returkamp sluttede 2-2, hvilket sammenlagt gav sejr til Sevilla på 6-2.

Sevilla vandt nemlig den første semifinale på hjemmebane med 4-0, og Celta Vigo skulle derfor udrette en mindre mirakel for vinde sammenlagt.

Men hjemmeholdet gjorde et ihærdigt forsøg. Drømmen havde substans i to minutter, da holdet kort efter pausen førte 2-0, men lige efter reducerede Sevilla til 1-2 ved Ever Banega.

Angriberen Iago Aspas var manden, der gav Celta håb med sine scoringer efter 35 og 55 minutter.

Ved det andet mål var det et indlæg fra Daniel Wass, der via Sevillas målmand blev til en målchance.

Efter en time fik Celta en ny chance for at komme foran med to mål, men den svenske angriber John Guidetti misbrugte et straffespark.

I stedet kunne Yevheniy Konoplyanka udligne med to minutter tilbage af opgøret.