KØB PLUS!

Kræftramt Barca-træner indlagt i USA

Barcelonas cheftræner Tito Vilanova er rejst til New York for at gennemgå behandling for sin kræftsygdom.

Barcelona er på vej mod endnu et spansk mesterskab, men på trænerbænken er klubben hårdt ramt. Cheftræner Tito Vilanova er endnu engang indlagt på grund af sin kræftsygdom.

Efter nederlaget til Real Sociedad tog han ifølge det spanske medie sport.es afsked med spillerne for at rejse til New York, hvor han skal gennemgå kemoterapi og strålebehandling som opfølgning på sin operation. Her er han i gode hænder hos nogle af verdens førende specialister på Memorial Sloane-Kettering Cancer Center.

Vilanova er ramt af kræft i ørespytkirtlen, og han er blevet opereret tilbage i december. Det er anden gang, at Vilanova er blevet ramt af kræft. Således blev han også opereret for en kræftsvulst tilbage i 2011.

Det forventes, at Villanova foreløbigt er væk de næste 10 dage. I hans fravær overtager assistenten Jordi Roura ansvaret for holdet. Det har tidligere været fremme, at den opfølgende behandling løber over seks uger, så Barcelona må formentlig undvære den succesrige Guardiola-efterfølger ved flere kampe i foråret.

Læs også: