KØB PLUS!

Kontroverserne følger Balotelli

Omgivelserne er af flere årsager helt oppe i det røde felt efter Mario Balotellis debutkamp for AC Milan.

Den kontroversielle angriber scorede to gange i sin første kamp, siden han for få dage siden returnerede til Serie A og favoritklubben AC Milan. Men dagen derpå er det ikke bare Super Marios fantastiske debut, der tales om i Italien. Der er næsten lige så meget røre omkring måden, hvorpå den tidligere Manchester City-spiller kom til sit mål nummer to.

Balotelli, der har kostet AC Milan på den gode side af 160 millioner kroner, scorede et flot mål til 1-0 i søndagens kamp mod Udinese. Men hans sejrsmål til 2-1 i overtiden var væsentlig mere kontroversielt. 

Hovedpersonen kunne som sådan ikke gøre for det, men det kunne kampens dommer. Få sekunder inden han fløjtede for sidste gang, valgte han et dømme et overordentligt tyndt straffespark. Naturligvis - fristes man til at sige - scorede Balotelli usvigeligt sikkert på straffesparket, så det er ikke ham, der får hårde ord med på vejen. Det gør kampens dommer i stedet.

- Vi føler, vi fik frastjålet et point, som vi fortjente at tage med os hjem. alle kunne se, at der ikke var straffespark, sagde Udineses sportsdirektør Fabrizio Larini om den mildt sagt papirstynde dom. 

AC Milans træner Massimiliano Allegri var enig - næsten.

- Vi var heldige med straffesparket. Han kunne have dømt det, eller han kunne have ladet være. Kontroverserne kommer, fordi det sker indenfor de sidste 30 sekunder, bedyrede han, inden han drejede fokus over på Mario Balotellis fantastiske debut.

- Balotelli spillede godt, og jeg tror, han har en masse at give AC Milan.

Hovedpersonen selv var også tilfreds, men der var dog et enkelt stænk malurt i bægeret. 

 - Jeg er glad, men  jeg skal træne mere for at komme i bedre form. Det var ikke meningen, at jeg skulle starte inde, men det endte jo meget godt, sagde Balotelli efter kampen.  

Én kamp, to mål og allerede i centrum. Balotelli er landet i Milano. 

 

Læs også: