KØB PLUS!

Konen skrider fra voldelig van der Vaart

Frank Arnesens stjerne i Hamburger SV, Rafael van der Vaart, skal skilles, efter han nytårsaften lagde en lidt for hård hånd på sin nu daværende kone, Sylvie van der Vaart

- Jeg er meget ked af, at det ikke fungerede med os. Vi står selv til ansvar for det. Både Sylvie og jeg er nødt til at indrømme, at vores ægteskab ikke fungerede, erklærer hollandske Rafael van der Vaart ifølge tyske Bild Zeitung.

Kendis-parret har været sammen i over ti år, men længerevarende knas i forholdet førte nytårsaften til en episode, hvor playmakeren med et slag sendte Sylvie i gulvet til stor forargelse hos festens resterende gæster.

- Det var meget dumt af mig. Jeg er en idiot. Jeg er meget ked af det. Det burde aldrig være sket, siger Rafael van der Vaart.

Sylvie har efterfølgende tilgivet ham, men med episoden følger nu en skilsmisse, hvor Sylvie i fremtiden vil blive boende i deres lejlighed med sønnen Damian.

De næste dage kan 29-årige Rafael van der Vaart gå og have ondt af sig selv, når han sammen med resten af holdkammeraterne fra Hamburger SV tager på træningslejr i Abu Dhabi forud for Bundesliga-opstarten den 19. januar.

Men når den tidligere Real Madrid- og Tottenham-spiller kommer hjem igen den 10. Januar, så skal han altså ud og finde et nyt sted at bo.