KØB PLUS!

Klopp til Pep: Jeg bliver din nye Mourinho

Dortmunds cheftræner Jürgen Klopp ser frem til rivaliseringen med Josep Guardiola

Josep Guardiola tiltræder som cheftræner i FC Bayern München efter sæsonen, og det betyder, at han i fremtiden skal forsøge at guide den tyske storklub frem til endnu flere mesterskaber. Det projekt er man dog parate til at sætte en stopper for hos konkurrenten Borussia Dortmund, og Jürgen Klopp fastslår, at han ser frem til rivaliseringen med Guardiola.

- Jeg vil være Guardiolas nye Mourinho, siger Dortmund-manageren til Bild, med henvisning til den tidligere Barcelona-træners anstrengte forhold til kollegaen i Real Madrid, og fortsætter:

- Vi vil være en ubehagelig modstander for Bayern i de kommende år. Hvis Guardiola ikke bryder sig om mig undervejs i kampen eller på grund af resultatet, er det intet problem. Men jeg tror dog ikke, at Pep har bad feelings over for sine konkurrenter. Jeg tror, jeg vil komme fint ud af det med Pep. Jeg har også et godt forhold til Mourinho.

Borussia Dortmund er de seneste to sæsoner løbet med mesterskabet i Tyskland, men i indeværende sæson ser det ud til, at Bayern München sætter sig tilbage på tronen i tysk fodbold. Holdet har i øjeblikket et forspring på 11 point ned til Leverkusen på andenpladsen, mens 12 point adskiller Bayern og Dortmund.

tipsbladet.dk

Læs også: