KØB PLUS!

Kjær ugens helt i Tyskland

Landsholdsforsvareren scorede for Wolfsburg mod Frank Arnesens Hamburger SV

Simon Kjær er på den grønne gren i Tyskland. Søndag scorede han det afgørende mål for Wolfsburg, da folkevognsklubben spillede 1-1 mod Frank Arnesens Hamburger SV.

Simon Kjær headede det udlignende mål ind, der sikrede, at Wolfsburg fik point med fra kampen.

Et tilskud af point, der formentlig vil varme i regnskabet som en kop dampende gluhwein, idet Wolfsburg før kampen hang med bilenden faretruende tæt på nedrykningstregen. Gæsterne begyndte kampen bedst, og kom foran ved Maximilian Beisler.

Der var 20 minutter tilbage af kampen, da Simon Kjær satte pandebrasken på læderet. Marcel Schäfer slog et flot udført indlæg fra baglinjen. Inde i feltet nåede danskeren højest og kom først på bolden, der blev sendt ind i det bagerste hjørne. Resultatet betyder, at Wolfsburg rykker en plads op i tabellen til 16.-pladsen.

Målet er blot endnu en tyk streg under, hvor kærkomment det var for Simon Kjær, at Felix Magath blev fyret. Siden han blev sat på porten, og erstattet med Lorenz-Günther Köstner, er Simon Kjær startet inde i alle kampe.

Ud over det er han flere gange blevet plukket til en meget prestigefyldt plads på 'ugens hold', der bliver administreret af det velansete fodboldblad Kicker. Senest i sidste uge, hvor han for anden spillerunde i træk kom blandt ligaens fineste selskab.

I alt har Simon Kjær været på rundens hold tre gange ud af fem mulige, siden fyringen, der atter fik fodboldlykken tilbage i Kjærs liv. Og hvem ved, måske havner han igen på rundens hold, når røgen har lagt sig efter weekendens kampe i Bundesligaen.