KØB PLUS!

Kjær efter sejr: Det var dejligt

Simon Kjær føler, at det hele er mere positivt i Wolfsburg efter Felix Magaths fyring

Så fik han endelig 90 minutter. Simon Kjærs onde træner-ånd Felix Magath blev tidligere på ugen fyret, og den nye træner havde Kjær i startopstillingen i dagens kamp mod Düsseldorf på udebane..

Med en god præstation i forsvaret og en sejr på 4-1 vejrer Simon Kjær nu morgenluft i den tyske klub.

- Det gik rigtig, rigtig godt, og det var dejligt at være tilbage i midterforsvaret igen. Det er dér, jeg hører hjemme, og jeg fik bevist, at det er dér, jeg skal spille. Det var en fin præstation, jeg leverede. Man er ikke bedre end sin sidste kamp, men en præstation som denne gør, at jeg håber, at jeg starter inde i næste kamp også, siger Simon Kjær til sporten.dk

- Jeg føler, jeg har bedre opbakning fra den nye træner (Lorenz-Günther Köstner, red.) i forhold til den gamle. Köstner er altid kommet hen til mig, har snakket med mig og har opfodret mig til at fortsætte med at spille mit eget spil. Det er jeg rigtig glad for. Han viste mig tillid i dag, og den tillid synes jeg, at jeg betalte tilbage med en god kamp. Det var vigtigt både for mig og for ham, siger Kjær, der ikke vil tale om Felix Magath.

- Jeg vil ikke gå ind i en diskussion om Magath, det kan jeg ikke få noget positivt ud af. Nu har vi har fået en ny træner, som ser anderledes på tingene, og det hele er lidt mere frit nu, siger Kjær og fortsætter:

- Jeg gider ikke at gå ind og vurdere, om Magath gjorde det på den rigtige måde. Den periode, jeg har været igennem, kan jeg ikke bruge til meget andet, end at jeg har fået en masse psykisk træning, hvilket jeg har også har lært noget af. Men jeg er fodboldspiller, og jeg vil bare spille, siger Kjær.

Den danske forsvarer understreger, at sejren mod Düsseldorf var meget vigtig, netop for at vise at Wolfsburg kan uden Magath.

- Det har været hektisk i denne uge, vi har kun haft den nye træner i to dage, så vi havde stor fokus på at gå ud til kampen og vise, at vi skulle stå sammen som et hold og arbejde benhårdt. Vi kunne ikke nå at ændre meget taktisk, men vi får løst det godt, vi er virkelig gode og kunne have vundet mere, siger han og håber, at et nyt kapitel er åbnet for ham selv og for klubben.

- Jeg håber, det er et nyt kapitel for Wolsfburg og for mig. Jeg er meget mere positiv nu, vi spiller en god kamp, og jeg er sikker på, at det med tiden kan blive godt både for mig og for klubben, siger Kjær.

Læs også: