Genoplev kampen minut for minut i bunden af artiklen.

Landsholdet vågnede først op i anden halvleg i 0-1-nederlag til Montenegro. VM i 2018 er nu langt væk.

Det danske fodboldlandshold er godt i gang med at spolere drømmen om at komme til VM i Rusland.

Tirsdag aften blev landstræner Åge Hareides mandskab slået for anden gang i træk i VM-kvalifikationen, da danskerne fulgte op på 2-3-nederlaget i Polen med en 0-1-nedtur mod Montenegro i København.

På forhånd havde Hareide slået fast, at alle hjemmekampe skal vindes, hvis holdet til næste år skal have en chance for at indløse billet til slutrunden i 2018.

Indsatsen mod verdensranglistens nummer 105 var miserabel før pausen, inden de danske favoritter i anden halvleg oppede sig og efter 45 minutters tøven begyndte at jagte et resultat.

Danmark kom bagud efter en halv times spil, da montenegrinerne alt for nemt spillede sig igennem det danske forsvar.

Se videoen: Danmark bagud igen: Zanka og Durmisi 'glemmer' offside-fælden:

Montenegros største stjerne, Stevan Jovetic, drejede rundt om sig selv og gled på den måde uden problemer forbi Thomas Delaney og vippede bolden frem til målscorer Fatos Beciraj.

Mathias "Zanka" Jørgensen burde have trukket Beciraj offside. I stedet forsøgte FCK-forsvareren sig med en tackling, men han nåede ikke at få sat den ind, før bolden var lobbet over Kasper Schmeichel til 1-0.

De danske spillere blev piftet til pause af godt 20.000 utilfredse danske tilskuere, der sikkert havde forventet chancer på samlebånd efter Åge Hareides indtog med offensiv fodbold.

Det fik de først lov at se efter pausen, hvor Andreas Christensen blev skubbet frem fra midterforsvaret, og holdet generelt lagde sig længere frem på banen. Sådan burde landsholdet have gjort fra start.

Pludselig blev den massive montenegrinske forsvarsmur på syv-otte spillere bragt i store problemer.

Andreas Christensen fik en stor chance allerede efter et minut af anden halvleg, men forsvarskometen fra Borussia Mönchengladbach headede forbi mål på et Christian Eriksen-hjørnespark.

En udskiftning af en skidt spillende Pierre-Emile Højbjerg til fordel for uforudsigelige Pione Sisto satte endnu mere drev over de danske angreb, og det banede vejen for et godt skud fra Viktor Fischer.

Peter Ankersen appellerede kraftigt for et straffespark, men fik det ikke.

Da bolden ikke ville ind for de danske værter, blev Andreas Cornelius sendt ind fra bænken for at skabe ravage. Det gav en stor chance til Delaney, som skød forbi, og lidt senere havde Cornelius selv et kvalificeret hovedstød.

Danmark tager imod Montenegro i Parken i VM kvalifikationen d. 11 oktober 2016. Yussef Poulsen skuffet. Foto: Ólafur Steinar Gestsson

Med ti minutter tilbage satsede Åge Hareide alt og hev Mathias "Zanka" Jørgensen ud på bænken og smed Nicolai Jørgensen op i angrebet.

Det endte med flere lige-ved-og-næsten chancer, men det endte uden scoring.

På en sort aften for det danske landshold var det trods alt en lille trøst, at Rumænien måtte nøjes med 0-0 ude mod Kasakhstan.

Polen vandt til gengæld 2-1 hjemme over Armenien på et sent sejrsmål.

Landsholdets næste opgave i VM-kvalifikation er 11. november, hvor Kasakhstan gæster København.

Fire dage senere rundes landsholdsåret af med en venskabskamp ude mod Tjekkiet.

Du kan genopleve opgøret minut for minut i LIVE-bloggen herunder.