Kasper Dolberg scorede sit 11. sæsonmål, da han bragte Ajax foran 1-0 i storsejr hjemme over Heracles.

Ajax gjorde som forventet, da Heracles søndag var på besøg i Amsterdam i Æresdivisionen.

Med en 4-1-sejr hentede Ajax lidt ind på Feyenoord i toppen af ligaen efter en kamp, hvor Kasper Dolberg scorede for Ajax.

Ajax er dermed noteret for 58 point på andenpladsen, mens Feyenoord topper med 63 point. Begge hold har spillet 24 kampe.

Den 19-årige dansker scorede kampens første mål halvvejs inde i første halvleg, da han lynhurtigt var over en ripost.

Heracles-keeper Bram Castro halvklarede en Ajax-afslutning, og Dolberg kom spurtende til og sendte sikkert bolden i mål og bragte Ajax foran 1-0.

Føringen holdt dog blot to minutter, så svigtede opdækningen i Ajax-forsvaret.

Efter et indlæg fra Wout Droste i højre side blev bolden ikke clearet, og Samuel Armenteros fik lov at udligne med sit hovedstød til 1-1.

Efter godt en times spil headede Matthijs De Ligt Ajax på 2-1, og fire minutter senere slukkede Davinson Sanchez lyset for Heracles med sin scoring til 3-1.

Bertrand Traore lukkede målfesten til 4-1 til sidst.

Efter sit gennembrud i Ajax blev der lidt stille omkring Kasper Dolberg, men efter scoringen er Kasper Dolberg nu noteret for 11 mål i sæsonen for Ajax, hvor han er delt topscorer i klubben med Davy Klaassen.