KØB PLUS!

Karakterer: To 10-taller på midtbanen

To superliga-spillere scorede velfortjente 10-taller mod Tyrkiet. Se hvem, der imponerede, og hvem der var under niveau.

Morten Olsen
Stillede et velafstemt hold, der trods manglende rutine spillede optimistisk og modigt. Fik skabt mere dynamik på midten end tidligere i efteråret.
7

Stephan Andersen
Ikke nogen travl dag, men hev et par store redninger frem kort før pausen og på et hovedstød fra tæt hold.
7

Daniel Wass
Som sædvanlig god i den offensive del af spillet, hvor han kom til indlæg og deltog i kombinationsspillet. Overspillet en enkelt gang defensivt.
7

Simon Kjær
Forsvarets mest rutinerede optrådte sikkert og med god ro. Men blev fanget på flade fødder og tabte den direkte duel ved tyrkernes scoring.
4

Kris Stadsgaard
Udmærket i duelspillet og afviste sin modstander. Gjorde som regel det simple. Virkede (naturligvis) ikke helt afstemt i forhold til Conboy.
4

Kevin Conboy
Optimistisk spil frem ad banen, hvor han kom til overlap og gode indlæg. Større usikkerhed at spore bagude i samarbejdet med Stadsgaard
4

Nicolai Stokholm
Årets spiller i Superligaen kan også på landsholdet. Hele tiden med blikket for afleveringen, der skærer gennem kæderne og med stor ro.
10

Christian Eriksen
Kom sjældent med i spillet, og havde ikke held med sine forsøg på at komme til gennembrud eller langskud. En anonym indsats. Igen.
4

Casper Sloth
Flot debut. Stort initiativ, tilbød sig hele tiden som spilmulighed, hurtige vendinger og skarpe afleveringer frem ad banen. Et alternativ til Zimling.
10

Kasper Lorentzen
Forsøgte at tage aktiv del i kombinationerne på højrekanten, men fik ikke meget ud af det. Ingen stor defensiv og efterlod en del plads bag sig.
02

Nicklas Bendtner
Virkede stor i bevægelserne og uden den rigtige føling med bolden. Lange træk og langsom i sin boldomgang. Men sikkert straffespark.
4

Michael Krohn-Dehli
Ikke sæsonens bedste landskamp. En del boldtab, men enkelte gode eksplosioner (som ved straffesparket), var værdifuld.
4

Indskiftere:

Emil Larsen 4
Jakob Poulsen 4
Viktor Fischer 4
Nicklas Helenius Udenfor bedømmelse