Karakterer: Stokholm var det store flop

Der er drøje hug til FC Nordsjællands anfører og hans team i briternes vurdering af indsatsen mod Chelsea

Det engelske fodboldwebsite goal.com gør en dyd ud af at give karakter til spillerne på alle hold i Champions League. FC Nordsjælland ville nok ønske, at det ikke var tilfældet efter onsdagens afklapsning på Stamford Bridge, hvor Chelsea vandt 6-1.

Især Nicolai Stokholm bør nok afholde sig fra at læse med på goal.com, for han får den lidet flaterende titel: Flop of the match, hvilket næppe behøver oversættelse.

- For at sige det mildt, var det en aften til glemmebogen. Først hamrede han næsten bolden i sit eget net efter en aflevering fra Moses, og blev kun reddet af sin egen overligger, og derefter brændte han det straffespark, som kunne have givet hans hold føringen, skriver goal.com som begrundelse for at vælge den rutinerede landsholdsspiller fra FCN til banens ringeste.

På goal.coms skala fra én til fem stjerner får Nicolai Stokholm 1,5 stjerner, og så lavt rangeres ingen andre på de to hold. De fleste på FCNs team får 2 eller 2,5 stjerner, mens goal.com vælger at give Kasper Lorentzen og Joshua John 3 stjerner som det højeste.

Hos Chelsea hedder den 3-4 stjerner hele vejen rundt med 'top of the match'-titlen placeret på skuldrene af Fernando Torres, der får 4 stjerner. Men selv i rosen af ham falder der en lille sviner af til FC Nordsjælland fra goal.com. For de skriver følgende om Torres:

- Arbejdede hårdt, og udviste det dræberinstinkt ved sine scoringer, som han har manglet i de seneste måneder. Nu skal han bare gøre det mod en anstændig modstander.

Herunder bedømmer sporten.dk FC Nordsjællands indsats på Stamford Bridge

Kasper Hjulmand - 00
Det lykkedes ikke at stille et kompakt hold, der kunne dæmme op for Chelseas kvaliteter. FCN var gennemhullet og uden potens fremad.

Jesper Hansen - 4
Igen havde Jesper Hansen meget at lave, men igen blev han skudt i sænk. Straffesparksredningen var et i sidste ende ubrugeligt højdepunkt.

Mario Ticinovic - 00
Overmatchet mod EdenHazard, der flere gange oversprintede ham og kom til enten indlæg eller afslutninger.

Michael Parkhurst - 00
Fik ny makker tidligt i kampen, da Runje udgik. Havde store problemer, når kanterne kom til baglinjen og fyldte intet i luftrummet.

Ivan Runje - UB
Faldt skadet om efter seks minutters spil og blev båret fra banen. I stedet blev Beckmann skiftet ind, mens Stokholm gled ned i midterforsvaret.

Patrick Mtiliga - 02
Var i begyndelsen af kampen aktiv fremme ad banen, men blev presset tilbage. Her var han under konstant pres, men slap mere nådigt end Ticinovic.

Nicolai Stokholm - 00
Blev efter få minutter rykket ned i midterforsvaret - uden det store held. Tæt på selvmål, et brændt straffe og med et gigantisk boldtab ved 1-6.

Anders Christiansen - 4
En af FC Nordsjællands bedste i pasningsspillet. Havde modet til at slå de svære afleveringer, men mistede pusten undervejs.

Enoch Kofi Adu - 4
Var god i sine vendinger og spillede med større sikkerhed i pasningsspillet end tidligere i turneringen. Kunne ikke alene fylde den tynde midtbane.

Mark Gundelach - 00
Lagde som flere af holdkammeraterne frisk ud, men holdt i hovedparten af kampen ikke niveau. Blev aldrig farlig på kanten og virkede opgivende.

Kasper Lorentzen - 4
Bortset fra sit fine oplæg til Johns 1-2-scoring havde han ikke den store succes med sit spil. Farlige boldtab og ellers upræcise afleveringer.

Joshua John - 4
Udfordrede fra start og var FCNs eneste rigtige trussel. Hans speed og gode teknik udnyttede han maksimalt ved sin 1-2-scoring.

Snit: 2,2

Læs også: