Her kan du se alle karaktererne fra Danmark-Tyskland.

Danmark

Morten Olsen
Godt set med Jakob Poulsen på offensiv midtbane. Skulle have taget Eriksen ud ved 1-1 i 2. halvleg og forsøgt mere offensivt.
4

Stephan Andersen
En række utrolig vigtige og bragende gode redninger. Men havde også nogle mistimede indgreb og havde faktisk hånd på ved 1-0.
7

Lars Jacobsen
Fik ikke lukket af for Podolski i begyndelsen men kom bedre med. Tvunget til at blive bagude for det meste af tyskernes høje pres.
4

Simon Kjær
Var på glatis i kampens første fase, hvor Agger ofte kom bagfra og reddede ham. Fik bedre fat i 2. halvleg men håbløs i opspillet.
4

Daniel Agger
Absolut verdensklasse. Var her der og alle vegne med en redningsaktion og klarede ofte ene mand tyskernes stjerne-offensiv.
10

Simon Poulsen
Havde sit hyr i defensiven i starten af kampen og en del af tyskernes mål. Markant bedre 2. halvleg og endda godt med offensivt.
4

Niki Zimling
Driftsikker i defensiven og var involveret i rigtig mange offensive aktioner. Stor præstation i et minefelt med superstjerner.
7

William Kvist
Lå forkert i starten, hvor tyskerne spillede imellem ham. Fik spillet sig en smule op men havde vanskeligheder med Özil.
4

Jakob Poulsen
Var en Duracell-kanin på den danske midtbane med adskillige gode vendinger i spillet. Slipper sin mand ved målet dog.
4

Christian Eriksen
Blev prøvet på højrekanten men skuffede fælt igen. Pasningerne lå ofte skævt og han fik slet ikke truet det tyske forsvar.
02

Nicklas Bendtner
Gjorde sit bedste mod to klasseforsvarere. Stærk opspilsstation og god til at lægge bolden af. Smukt overblik på sin assist.
7

Michael Krohn-Dehli
Lille af statur. Stor fodboldspiller. Flot scoring med hovedet blandt fyrtårnene. God til at holde fast i bolden men også mange udfald.
4

Snit: 5,2

Tyskland

Joachim Löw
Tre EM-kampe. Tre sejre. Löw har en tysk maskine, der kan sætte op i gear efter behag. Måske en kommende EM-vinder.
10

Manuel Neuer
Chanceløs ved udligningen, men havde et par besynderlige aktioner, som normalt ikke kendetegner den tyske klassekeeper.
4

Lars Bender
Matchvinder i den intense slutfase. Holdt Krohn-Dehli fra sine farlige udfordringer og var en stærkt substitut for Boateng i karantæne.
7

Mats Hummels
Mistimede fuldstændig sin clearing ved 1-1 målet. Dortmund-stopperen var lidt for let at presse og ikke nogen stor kamp.
4

Holger Badstuber
Lå tæt på Bendtner hele tiden, men havde svært ved at komme ind på ham. Eller solid nok defensivt med ingen store blundere.
7

Phillipe Lahm
Piskede ikke op af kanten som han vanligt gør. Mest i 1. halvleg var han en offensiv trussel, men fik lukket helt af for Eriksen.
7

Sami Khedira
Konstant involveret i tyskernes opspil og det defensive arbejde. Fik overspillet den danske centrale midtbane i store perioder.
7

Bastian Schweinsteiger
Tog sig af det defensive maskinrum, og det gjorde Bayern-stjernen fint. Lidt for fraværende i offensiven, hvor han valgte det lette.
7

Mesut Özil
Fodboldens Mozart. Real-stjernen elegant i boldbehandlingen og hele tiden med giftige splittende pasninger. En evig uro for Danmark.
10

Thomas Müller
Havde Simon Poulsen på hælene i flere omgange og 1-0 målet kom også fra hans kant. Havde dog også vild afbrænder.
7

Mario Gomez
EM-topscoreren var sædvanligvis stærk i boksen og involveret i 1-0 målet. Men skarpheden manglede på de chancer, han fik.