Hele skalaen er i brug i karakterbedømmelsen af danskerne efter nederlaget på 2-3 til Portugal. Se vores karakterer her

Danmark

Morten Olsen
Olsens stærke koncept var rygraden i det vilde comeback til 2-2. Rigtigt set med Tobias Mikkelsen indskiftning.
10

Stephan Andersen
Havde en række afgørende redninger og var chanceløs ved de tre scoringer. Solid ankermand endnu engang trods tre mål imod sig.
7

Lars Jacobsen
Havde mange dueller med Ronaldo og klarede dem ganske fint. 1. halvleg manglede præcision i pasningerne, men stærkt oplæg til 2-2.
7

Simon Kjær
Bliver overrumplet af Postiga ved 0-2. Spillede lidt mere panisk end mod Holland og havde flere pasninger fremad i ingenmandsland.
4

Daniel Agger
Slap Pepe ved 0-1 og havde flere sjuskede fejlpasninger. Men uden hans heroiske tacklinger og overblik havde korthuset væltet.
7

Simon Poulsen
Store vanskeligheder med Nani især i 1. halvleg. Fik bedre fat i 2. halvleg, hvor han også bidrog langt mere offensivt.
4

Niki Zimling
Allerede før kampstart var der tvivl, om han kunne spille. Startede alligevel med gode momenter, men opgav efter et kvarter med smerter.
UB

William Kvist
Tog selv chefrollen på midten og var involveret i rigtig meget begge veje. Også en række fejl, men overskygger ikke solid indsats.
7

Christian Eriksen
Vi så mange flere glimt af kvaliterne i boldbehandlingen end længe. Også meget mere aggressiv i presspillet, men stadig døde perioder.
4

Dennis Rommedahl
Av for en sommerferieindsats. Intet lykkedes for raketfløjen, der havde dårlige berøringer og mistimede dybdeløb. Humpede symbolsk ud.
00

Nicklas Bendtner
B52 tog på bombetogt i Portugal-land med to fantastiske ægte angribermål. Spillede eminent i 2. halvleg i opspil og var konstant farlig.
12

Michael Krohn-Dehli
Overblik som en ørn med oplægget til Bendtner-mål. Visse problemer med ’overfrakken’ men bidrog meget mere i 2. halvleg.

Paulo Bento
Cheftræneren var under pres for et resultat og stillede i stærkeste opstilling. Gjorde det forventelige ved udskiftninger. Leverede varen med en sejr.
7

Rui Patricío
Havde ikke det store at lave og ved dødbolde blev han hjulpet af at danskernes svaghed. Kunne ikke gøre så meget ved målet, hvor hans forsvar solgte ham. 4

João Pereira
Han pakkede Simon Poulsen ned i 1.halvleg og skabte meget med Nani i højresiden. Slap dog Krohn-Dehli en enkelt gang ved det danske mål.
4

Bruno Alves
Tog meget i hovedspillet og vandt mange dueller mod Nicklas Bendtner. Viste dog svaghedstegn ved det hurtige spil på jorden, hvor Eriksen ofte snød ham.
4

Pepe
Han ofrede sig i mange situationer og vinder mange tacklinger. Han scorede tilmed portugisernes første mål på hovedstød efter et hjørnespark. God kamp.
7

Fábio Coentrão
Havde nogle fine indgreb over for Rommedahl, men satte dog ikke så meget i gang offensivt. Og når han gjorde var han ikke svær at pille bolden fra.
4

Raul Meireles
Placerer sig godt på banen og løber meget. Men agerede meget usportslig, da han stoppede et dansk angreb med hånden - og så fik han kun gult kort.
02

Miguel Veloso
Gjorde det fint som defensiv balancespiller. MOg var yderst farlig på dødbolde, hvor han smed nogle farlige indlæg ind i det danske felt.
7

João Moutinho
Den lille tekniker iscenesatte ikke Postiga så meget som portugiserne havde ønsket sig, men var alligevel konstant farlig med sin afleveringer.
7

Nani
Klart Portugals farligste mand. Fra højrekanten kom han som man kender ham i fuld galop og leverede masser af indlæg. Assisterede målet til 2-0.
10

Hélder Postiga
Scorede en kasse, men var ellers ikke farlig. Symbolet på Portugals klassiske problem med manglende effektivitet og klasse på pladsen mellem kanterne.