Alexander Scholz fik søndag sin debut for Standard Liege, da de vandt 2-0 over Anderlecht, der også forsøgte at hente danskeren.

Den danske forsvarsspiller lignede for en uge siden en mand, der ville skifte fra Lokeren til Anderlecht. Men som BT fortalte, så meldte rivalerne fra Standard Liege sig også ind i det, der blev en bud-krig for at hente den unge dansker.

Anderlecht forsøgte sågar at få den danske landstræner til at snakke med Scholz, hvilket Morten Olsen selv fortalte til BT. Scholz endte dog med at skifte til Standard Liege, og søndag var han så klar til sin debut mod Anderlecht.

Alexander Scholz endte med at spille samtlige 90 minutter. Inde fra banen kunne han se sin makker i midterforsvaret Laurent Ciman gøre det til 1-0 efter 64 minutter.

På dette tidspunkt havde Anderlecht også fået vist en mand ud, og det gjorde, at Standard i de sidste minutter kunne lukke kampen på et mål af Igor de Camargo og sikre Alexander Scholz en sejr i sin debut.

Standard Liege indtager med sejren en fjerdeplads i rækken. Den belgiske klub har otte point op til Club Brügge på førstepladsen.