Jores Okore så ud til at blive den helt store skurk for Aston Villa mod Liverpool i FA Cup-semifinalen, men danskeren og holdet kæmpede sig tilbage og vandt 2-1 efter at have været bagud. Nu venter Arsenal i finalen.

Okore startede ude, men blev allerede skiftet ind efter 26 minutter på grund af en skade til Nathan Baker. Desværre for danskeren blev han hurtigt gjort til skurk, da han var indblandet i Liverpools mål til 1-0.

Den danske forsvarsspiller fik ikke ekspederet en bold ud af Villa-feltet. Og i samarbejde med holdkammerat Fabian Delph fumlede han bolden ind i fødderne på Coutinho, hvis afslutning tilfældigt ramte Okore og snød målmand Shay Given.

Heldigvis for Okore var det et veloplagt angreb, som Aston Villa stillede med. Så allerede seks minutter efter Liverpool-scoringen kunne Christian Benteke udligne til 1-1.

Kort inde i anden halvleg fik Aston Villa også bragt sig foran på en scoring af Fabian Delph. Herefter forsøgte Liverpool at sætte et pres, men i modsætning til hændelsen i første halvleg, så stod Okore og forsvarskollegerne godt imod.

Kampen endte 2-1. Dermed kan Aston Villa se frem til en FA Cup-finale på Wembley mod Arsenal, som slog Reading i deres semifinale.