Det lignede en sikker triumf, men endte som en nedtur af de helt store, da Allan Kuhn, Anders Christiansen og resten af Malmö FF i dag spillede svensk pokalfinale.

De lyseblå var storfavoritter mod Häcken og så længe ud til at leve op til værdigheden. Med to mål på fem minutter kunne de gå til pause foran 2-0.

Men som alle ved er det ofte den farligste føring. Malmö indledte anden halvleg med at få et rødt kort til landsholdsspilleren Oscar Lewicki, og en mand undertal blev de ad to omgange straffet af Häckens offensiv.

2-2 betød forlænget spilletid og straffe, og her fik Malmö faktisk chancen for at afgøre det hele. Men unge Erdal Rakip kunne ikke gribe chancen, da den var der, og det udnyttede Häcken i stedet ikke bare at udligne, men også afgøre kampen til slutresultatet 6-5.

I den store nedtur for Malmö og deres to dansker er det en ringe trøst, at de tidligere på dagen fik tildelt en skrivebordssejr over IFK Göteborg i den afbrudte ligakamp mellem de to.