KØB PLUS!

Kæmpe lønstigning venter Fischer

Viktor Fischer kan se frem til at tjene 5,2 millioner kroner om året.

Når målene begynder at rulle ind i modstandernes kasse, tikker millionerne også ind på Viktor Fischers bankkonto.

Ajax-kometen kan ifølge Ekstra Bladet snart se frem til at indkassere en firdobling af den løn, han i dag tjener til dagen og vejen, hvis han accepterer det udkast, som ledelsen hos de hollandske mestre har lagt frem.

Det menes, at 18-årige Viktor Fischers løn i øjeblikket ligger på 1-1,5 millioner kroner om året, mens den nye kontrakt skulle indbringe ham 5,2 millioner kroner.

Avisen skriver samtidig, at den nye kontrakt fra Ajax vil bringe Viktor Fischers op blandt de bedre lønnede i klubben, der for få år siden indførte en stram lønpolitik.

Den går ud på, at grundlønnen er sat lavt, mens bonusordningen vil, at spillerne med gode præstationer bliver belønnet betragteligt.

Eksempelvis skulle en sejr i Æresdivisionen indbringe 10.000 euro, cirka 75.000, til spillerne i hovedstadsklubben.

Truppens bedst lønnede spiller er ifølge Ekstra Bladets oplysninger Miralem Sulejmani, der angiveligt tjener 13,5 millioner kroner om året, mens anfører Siem de Jong er nummer to med 9,75 millioner kroner.

På tredjepladsen kommer den første dansker, Christian Poulsen, med 7,5 millioner årligt, mens holdets største danske aktiv Christian Eriksen må tage til takke med en fjerdeplads og seks millioner kroner om året i fast indtjening.       

Læs også: