KØB PLUS!

Juventus vil af med Bendtner nu

Nicklas Bendtner ude med skade i op til tre måneder, og Juventus vil i januar forsøge at ophæve kontrakten

Nicklas Bendtners skifte til Juventus har været et langt mareridt

Siden skiftet fra Arsenal i august på en et-årig lejeaftale er den danske landsholdsangriber kun startet inde tre gange i Juventus-trøjen, og han har lavet indhop i yderligere syv kampe. Og ikke en eneste scoring er det blevet til i Juventus-trøjen.

Med gårsdagens nedslående melding om en skadespause på op til tre måneder, kan Nicklas Bendtner måske have spillet sin sidste kamp for den italienske storklub. Allerede før Bendtner fik skaden i pokalkampen mod Cagliari onsdag aften stod det klart, at Juventus var på markedet efter en ny angriber.

Klubben er i dialog med den tidligere Chelsea-stjerne, Didier Drogba, og har spurgt på en række andre internationale top-angribere. Det har med stor sandsynlighed været planen, at Juventus’ sportsdirektør Giuseppe Marotta i begyndelsen af januar ville meddele Nicklas Bendtner og hans agent Tom Brookes, at Juventus var villige til at ophæve lejeaftalen, for at Bendtner kunne finde en ny klub med mere spilletid i.

Juventus er desperate for at bruge Bendtners lønkroner på en ny angriber.

- Det er meget sandsynligt, at Juventus vil åbne døren for et Bendtner-exit. Der arbejdes på mange fronter på en angriber mere, og Bendtner vil derfor blive skubbet helt ned som sjettevalg i angriber-rækken. Det kan hverken han eller Juventus leve med, vurderer Massimiliano Nerozzi, som dækker Juventus for avisen La Stampa.

Meldingen om en mere alvorlig muskelskade, der kan holde Bendtner ude helt frem til marts, komplicerer imidlertid Juventus-toppens planer, men ikke desto mindre ser det ud til, at Bendtner vil få et tilbud om at få fripas til at finde en ny klub.

- Det var det endelige for Bendtner i Juventus. Jeg regner ikke med, at han spiller flere kampe for Juventus, hvis han overhovedet er i klubben, når han er tilbage fra skaden, sagde den anerkendte italienske journalist Tancredi Palmeri i aftes.

Bendtner-lejren går derfor ind i en utrolig vigtig måned, når transfervinduet åbner, for så skal man opveje, om Bendtner vil blive helt klar i Juventus med den risiko kun at spille en håndfuld kampe resten af sæsonen. Eller om man vil lave en seks måneder lang lejeaftale med en anden klub, som tør binde sig med Bendtner, der så vil ankomme skadet. Sikkert er det, at Juventus vil være klar til at sende ham videre. Det er dog ikke en mulighed at vende tilbage til Arsenal før til sommer.

Nicklas Bendtner har allerede fået stemplet flop-prædikatet på sig i flere af de store italienske medier, som ikke har været alt for imponerede af den store angriber, når han endelig har fået spilletid i Juventus-trøjen.

- Jeg kan stadig ikke helt se logikken i, at man hentede Nicklas Bendtner. Han har stort set ikke fået chancen, og når han har, så har han heller ikke selv grebet den, sagde Juventus-legenden Gianluca Vialli i weekenden som ekspert på Sky Italia.

Dem jagter de italienske mestre


Didier Drogba
Skiftede i sommer til kinesiske Shanghai Shenhua efter Champions League-triumfen med Chelsea. Men Drogba keder sig i den kinesiske liga og vil gerne til Juventus. Han er for dyr at købe fri, så der forhandles om en lejeaftale frem til sommerFernando Llorente
Han er blandt topprioriteterne, men Juventus vil helst vente med at hente ham gratis i Athletic Bilbao til sommer. Men Llorente har været en skygge af sig selv i forhold til sidste sæson, og måske kan der laves en lejeaftale


Edin Dzeko
Den bosniske hitman bruges stadig som supersubstitut i Manchester City, men Juventus vil gerne lokke med fast spilletid. Italienerne jagtede Dzeko allerede i sommer, men han er også for dyr. Han skal i så fald lejesDavid Villa
Den spanske landsholdsbomber var et frækt forsøg fra Juventus-toppen. Villa er endnu ikke nået tilbage på sit tidligere niveau efter en slem skade, og spanieren kunne måske bruge fast spilletid i Juventus. Men Barcelona har afvist mulighedenAlexis Sanchez
Juventus har også spurgt efter den chilenske angriber Alexis Sanchez, der bombede for Udinese i Serie A før skiftet til Barcelona for to sæsoner siden. Det kan blive en realistisk mulighed, da Sanchez ikke får særlig meget spilletid i Barca for tiden

Læs også: