KØB PLUS!

Juventus: Vi snakker med Drogba

Drogbas økonomiske krav bestemmer, om Juventus henter endnu en stærk Bendtner-konkurrent

Juventus satser alt på at hente en ny angriber til truppen i januar. Og det kan meget vel blive Didier Drogba, der forstærker klubbens offensiv.

Selv om Drogbas engelske agentfirma så sent som i weekenden afviste, at et januar-skifte til italiensk fodbold kunne komme på tale, så er der helt andre toner fra Juventus. 

Her bekræfter sportsdirektør Giuseppe Marotta, at man har Drogba på blokken og er i dialog med hans repræsentanter.

I første omgang vil der være tale om et lejemål frem til sommer fra kinesiske Shanghai Shenhua, som Drogba skiftede til fra Chelsea i sommer.

- Vi afsøger altid vores muligheder, og det har vi også gjort med Drogba. Vi har noteret, at han er ledig, siger Marotta til Domenica Sportiva.

Men selv om Juventus vil have Drogba, og den 34-årige angriber meget gerne vil til italiensk fodbold, så kan hans lønkrav sætte en stopper for et skifte.

- Vi vil nu finde ud af, om hans finansielle krav matcher det, vi kan tilbyde ham. Når vi er så langt, så tager jeg en snak med vores træner omkring det, forklarer Marotta.

- Det er normalt, at en klub som Juventus hele tiden er på markedet efter de bedste. Vi vil vinde Champions League igen, og det er ikke altid let at finde en økonomisk løsning, som passer os. Men vi vil tale med Drogba igen, forklarer Juventus' sportsdirektøren.

Det er blandt andet Nicklas Bendtners langvarige skade frem til marts, der tvinger Juventus ud på markedet igen. Men når Bendtner kommer tilbage vil han så være nummer seks i angriber-rækken, hvis Juve henter Didier Drogba.

Juventus begyndte året forfærdeligt med et hjemmenederlag på 1-2 til Sampdoria.