KØB PLUS!

Juventus: Vi SKAL vinde over FCN

Tre point ellers er Champions League-festen forbi, før den overhovedet er begyndt.

 Sådan lyder facit for Juventus inden kampen mod FC Nordsjælland onsdag klokken 20.45 i Torino. Hjemmeholdet er da også udmærket klar over det pres, de spiller under.

Efter tre uafgjorte er det helt sikkert en kamp, vi skal vinde. Hvis vi kke gør det, så ryger vi enten i Europa League eller helt ud, så derfor skal vi have alle tre point, siger Juventus-spilleren Leonardo Bonucci.

Det italienske mandskab nærmeste konkurrenter fra Shakhtar Donetsk og Chelsea truer med at stikke af, hvis Juventus smider point mod FC Nordsjælland.

Normalt vil det være tæt på utænkeligt, men i weekenden viste Juventus, at formen og moralen måske ikke er på sit højeste i denne tid.

For efter at have været uden nederlag i 49 kampe i Serie A tabte holdet på hjemmebane til Inter. Den svider stadigvæk, og i Italien snakker alle om de nye tider.

- Jeg vil til dels godt give folk ret i, at vi måske har mistet lidt i forhold til sidste år. Vi var mere aggressive og opsatte. Men på den anden side kan nederlaget også vække noget i os, jeg tror på det, siger Leonardo Bonucci.

Snakken om Champions League-kampens vigtighed onsdag aften har tilsyneladende ikke ramt Nicklas Bendtner.

Han fik tirsdag ikke lov til at møde pressen, men via Juventus’ hjemmeside har han udtalt sig om den øjeblikkelige tilstand.

- Vi har tre point med lige så mange kampe tilbage. Vi skal ikke være bekymrede, siger angriberen ifølge goal.com til Juventus’ hjemmeside.

Læs også: