KØB PLUS!

Juventus vandt efter 120 minutter

Der skulle forlænget spilletid til, før Juventus kunne forlade banen som vindere i Coppa Italia-kvartfinalen mod Milan.

Der var storkamp i Coppa Italia her til aften, da Juventus og Milan mødtes i kvartfinalen i den italienske pokalturnering. I Serie A har Milan haft problemer med at følge med Juventus, men i aften var det ganske lige – i hvert fald på måltavlen.

Stephan El Shaarawy bragte Milan foran med 1-0 kort inde i opgøret. Seks minutter var der blot spillet, da Faraoen kom på tavlen, men efter det gik der blot yderligere seks minutter, før Juventus havde svaret igen. Sebastian Giovinco var manden bag scoringen til 1-1, og så var kampen igen helt åben.

Trods store chancer til begge hold i løbet af de efterfølgende minutter og hen mod slutningen i kampen, så forblev stillingen helt lige kampen ud, og så måtte de to hold ud i forlænget spilletid. Allerede efter fem minutter satte Mirko Vucinic sig igennem for Juventus, og han satte Juventus i spidsen med 2-1. Dermed måtte Milan satse alt, hvilket de i den grad også gjorde, og kampens forlængede spilletid bød på flere oplagte scoringschancer til gæsterne. Det lykkedes dog ikke for Milan at ændre på stillingen, og dermed gik Juventus videre efter en 2-1-sejr.

I semifinalen venter Lazio på Juventus, og dermed bliver det samtidig en kamp mellem nummer et og to i den samlede stilling.

tipsbladet.dk

Læs også: