Efter nederlaget til Genoa i den foregående spillerunde vandt Juventus lørdag aften med 3-1 over Atalanta.

Torino. Med en stærk indledning på kampen kom Juventus hurtigt tilbage på vejen mod sejr, da det lørdag blev til gode tre point via 3-1 hjemme over Atalanta i Serie A.

Med sejren trak de forsvarende mestre igen fra i toppen af rækken, hvor de nu har 36 point for 15 kampe.

Nærmeste forfølgere er Roma og AC Milan, som begge har 29 point for 14 kampe.

Atalanta ligger på sjettepladsen med 28 point og kom som sådan til Juventus Stadium med en andenplads inden for rækkevidde.

Håbet blev bestyrket af seks ligasejre i træk og af, at Juventus i den foregående spillerunde tabte med 1-3 ude mod Genoa. Men lørdag gik der blot 15 minutter, før mestrene fandt tilbage på vejen mod sejr.

Venstrebacken Alex Sandro fik fat i bolden helt ude ved sidelinjen, før han skar ind i banen, afdriblede et par mand og fra kanten af feltet bragte hjemmeholdet foran med en velplaceret afslutning.

Blot fire minutter senere stangede forsvarskollegaen Daniele Rugani et hjørnespark fra Miralem Pjanic i nettet til 2-0.

Efter 64 minutter gentog Pjanic kunststykket, da han denne gang fra venstresiden sendte et hjørnespark ind i panden på angriberen Mario Mandzukic. Han headede Juventus foran 3-0.

Otte minutter før tid reducerede Remo Freuler til 1-3.