KØB PLUS!

Juridisk slagsmål: Balotelli nægter at betale bøde

Så er Super Mario igen i fokus. Problem-barnet nægter at betale bøde på to ugers løn for disciplinære problemer i sidste sæson. Sagen er endt i retten.

Manchester City sikrede sig i sidste sæson deres første Premier League-titel siden 1968, hvilket dog ikke var nok til at glemme Balotellis skandaløse opførsel i løbet af sæsonen.

Mario Balotelli formåede nemlig i sidste sæson at afsone hele 11 spilledags karantæne for røde og gule kort. Til stor irritation for ledelsen i Manchester City, som valgte at sende en regning til angriberen på to ugers løn - svarende til 3.1 millioner kroner.

En regning, som Balotelli nægter at betale, hvilket har medført krig bag kulisserne i City. 
 
Balotelli skulle efter sigende føle sig uretfærdigt behandlet af klubben, hvilket fik ham til at appellere bøden til en intern kommission i klubben. Det hjalp ikke, hvilket fik Super Mario til at tage sagen til en Premier League-domstol.

Det forventes at domstolen vil træffe en beslutning i denne uge.

Det juridiske slagsmål kan meget vel betyde, at Super Mario endegyldigt er en færdig mand i City. Den italienske angriber var senest udeladt af truppen i weekenden, da resten af holdkammeraterne sejrede i Newcastle.

Læs også: