KØB PLUS!

Joshua John til møde med FCN

Joshua John skal snart mødes med FCN for at afklare fremtiden.

Han har været en af FCNs bedste offensive kort i denne sæson. Med gode præstationer i ligaen, og i Champions League har hollandske Joshua John gjort opmærksom på sig selv, og spørgsmålet er, om den etårige lejeaftale FCN har med hollænderen, allerede bliver ophævet til vinter?

FCN har en forkøbsret på John, og ifølge Joshua Johns agent er der ikke umiddelbart nogle konkrete tilbud på kantspilleren, men det er endnu for tidligt at sige, hvad der skal ske.

- FCN vil gerne beholde Joshua i længere tid, men det er op til Joshua at beslutte, hvad han vil med sin fremtid. Lige nu er det for tidligt at sige noget. Vi skal mødes med FCN inden for et par uger, siger agenten Paul Nortan til sporten.dk.

- Han vil umiddelbart gerne færdiggøre sæsonen for FCN, men man ved naturligvis aldrig. Der kan sagtens ske noget til vinter med en anden klub, men det er ikke noget, vi tænker på lige nu, også fordi der er endnu ikke noget konkret fra andre klubber, siger Nortan.

- Når man spiller CL og præsterer godt, så er der altid interesse, men der har ikke været noget konkret. Men Joshua har også sagt til mig, at han vil koncentrere sig om at gøre det godt for FCN, og så må vi se, hvad der sker, Han vil give klubben en fair chance, så han har ikke så travlt lige nu, siger Nortan.

Joshua John er på kontrakt i Twente, men ifølge agenten har den hollandske agent ikke givet lyd fra sig.

- Joshua tænker ikke på Twente, og vi har heller ikke hørt fra Twente endnu, men måske har de nu en følelse af, at de lod ham gå lidt for tidligt, siger agenten.

- Han kom til FCN for at spille. CL var ikke den vigtigste faktor for ham, det vigtigste var at få spilletid. Og det har han gjort så godt, at døren måske kan blive åbnet for andre klubber, men det er ikke et emne lige nu, siger John.