KØB PLUS!

John Terry ånder lettet op

Chelsea-kaptajnen måtte udgå af weekendens kamp mod Liverpool, men en scanning har vist, at skaden ikke er så slem som først antaget.

Der gik et chok igennem Chelsea-lejren, da John Terry gik til jorden efter en duel med Luis Suarez i weekendens kamp mellem Chelsea og Liverpool. På det tidspunkt havde Terry allerede bragt London-klubben foran, men efter 40 minutter måtte han forlade banen med smerter i knæet.

Det var frygtet, at Chelsea-kaptajnen havde beskadiget sit ledbånd alvorligt, men nu har en scanning vist, at Terry slipper med en kortere pause end forventet. Således skriver klubben på sin hjemmeside:

- En scanning af John Terrys højre knæ har vist, at der heldigvis ikke er nogen alvorlig skade på ledbåndet.

Chelsea lægestab vil i de følgende dage foretage yderligere tests af knæet, når hævelsen har fortaget sig, men ifølge klubbens hjemmeside venter der uger og ikke måneder på sidelinjen for Chelsea-spilleren.

Selv om det er godt nyt for John Terry og Chelsea, så kommer anføreren dermed ikke med i tirsdagen skæbnekamp i Champions League på udebane mod Juventus. Derudover er Terry også yderst tvivlsom til de vigtige Premier League-opgør mod West Bromwich og Manchester City, ligesom også deltagelsen ved VM for klubhold i næste måned er i fare.

tipsbladet.dk

Læs også: