KØB PLUS!

Jesper J: En ny start for Brugge

Jesper Jørgensen scorede mod Newcastle og kalder resultatet i Europa League en ny start for Club Brugge

Det har været skidt, meget skidt. Sæsonen for Club Brugge har hidtil været rædselsfuld med mange nederlag, vrede spillere og en nylig trænerfyring. Men torsdag aften kom en lille succesoplevelse, da belgierne formåede at få 2-2 mod Newcastle i Europa League.

Jesper Jørgensen scorede til 2-0 med et fladt, hårdt spark fra kanten af feltet, og mod slutningen af kampen ved stillingen 2-2 var han millimeter fra at omsætte en frisparkskombination til en 3-2-scoring og den sejr, som Brugge i den grad trænger til.

- Det har været en ekstrem hård tid både på banen og mentalt. Dette resultat er en ny start, og det var vigtigt at vise, at vi kunne stå sammen. Retningen var den rigtige, og det kan vi virkelig bruge til noget, siger Jesper Jørgensen til sporten.dk.

Club Brugge havde inden kampen ikke vundet i seks kampe i træk, hvilket har kostet træneren jobbet, og selv om det ikke blev til en sejr over Newcastle, er Jørgensen glad for pointet.

- Sejren kunne have gået til begge hold, så uafgjort var retfærdigt. Det var en slags ny start efter den gamle træner, og derfor var det vigtigt at vise vores publikum, som har været efter os, at vi stadig vil det her, siger Jørgensen, der ikke vil ind på, hvad der har været galt i klubben.

- Jeg vil helst ikke ind på, hvad der har været galt, for vi får ikke meget ud af at kigge bagud. Men i denne kamp var vores aftaler klare, gameplanen var tydelig, og den nye træner har gjort et godt stykke arbejde, siger Jørgensen, der også var glad for sin scoring.

- I sidste sæson scorede jeg 15 mål, og i år har jeg ikke scoret endnu, så det betød meget, at jeg kunne få scoret, siger.

- Det har været en svær tid for mig. Jeg kom til en ny klub, blev skadet, kom tilbage igen, og så var der turbulens og specielle oplevelser både på og udenfor banen og en trænerfyring, så det har været en meget hård tid, siger han.

Derfor har han på trods af en del spilletid på det seneste heller ikke tænkt på landsholdet.

- Nej, det tænker jeg slet ikke på. Med det niveau som både holdet og jeg selv har spillet på, er det fair nok, jeg ikke er blevet udtaget. Hvis jeg skal på, skal jeg ramme mit højeste niveau, og det har jeg ikke gjort endnu. Men denne kamp var en god start for både holdet og for mig.