Med to mål inden for to minutter ændrede Jakob Ankersen stillingen fra 2-2 til 4-2 i Göteborgs sejr mod Gefle.

Gävle: Den tidligere Esbjerg-spiller Jakob Ankersen spillede en stor rolle, da hans svenske klub, IFK Göteborg, mandag vandt 6-2 på udebane over Gefle i den svenske liga.

Med 20 minutter tilbage af kampen var stillingen 2-2, men med to mål inden for to minutter sendte Ankersen sit hold på sejrskurs.

Han var dog ikke færdig med at markere sig. 11 minutter før tid afleverede han til Tobias Hysén, der scorede til 5-2.

Göteborg var kommet foran på et selvmål efter ti minutter, men den tidligere AGF-angriber Dioh Williams vendte kampen på hovedet med to mål, så Gefle kunne gå til pausen foran med 2-1.

12 minutter efter pausen bragte Martin Smedberg igen balance i stillingen, inden Ankersen overtog hovedrollen.

Kort før tid lukkede Patrik Karlsson Lagemyr målfesten til 6-2. Mads Albæk fik ligesom Ankersen fuld spilletid i kampen.

Göteborg er noteret for 11 point efter seks kampe. Det rækker til en syvendeplads, men holdet har spillet en kamp færre end de fleste andre hold.