Der blev ikke ændret på noget i toppen af den italienske liga søndag eftermiddag, hvor både Juventus og Milan vandt stort.

Juventus kom i dag et skridt nærmere det italienske mesterskab, da holdet pligtsejrede med hele 4-0 på udebane over bundholdet Novara, der var helt uden Daniel Jensen. Danskeren sad end ikke på bænken for sin italienske klub.

Juventus' fire scoringer blev fordelt ligeligt mellem de to halvlege. I 1. halvleg sørgede Mirko Vucinic og Marco Borriello for en 2-0-føring, mens Arturo Vidal og Mirko Vucinic igen kom på tavlen efter pausen.

"Den Gamle Dames" eneste konkurrent til mesterskabet, Milan, vandt ligeledes søndag eftermiddag, og dermed er der fortsat tre point imellem de to rivaler. De forsvarende mestre vandt 4-1 ude over Siena. Antonio Cassano gjorde det til 1-0, Zlatan Ibrahimovic til 2-0 og 4-1, mens Antonio Nocerino scorede til 3-1. Erjon Bogdani tegnede sig for den enlige Siena-scoring.

Milans naboer fra Inter hentede ligeledes tre point. Det skete hjemme mod den absolutte bundprop Cesena, der blev sendt hjem med en sæk på 2-1. Joel Obi og Mauro Zárate scorede målene for Inter.

Bologna vandt 3-2 over Genoa, men der var ingen Frederik Sørensen i den kamp, ligesom Per Krøldrup glimrede ved sit fravær i Fiorentinas 0-2-nederlag til Atalanta.

Slutteligt vandt Parma 2-1 over Lecce.