Italien vandt 2-0 over Albanien i Gianluigi Buffons kamp nummer 1000. Kampen blev afbrudt i anden halvleg.

Nogen festforestilling blev det ikke, men de tre point kom på kontoen, da Italien fredag vandt 2-0 over Albanien i målmand Gianluigi Buffons kamp nummer 1000.

Med sejren er Italien oppe på 13 point efter fem kampe i VM-kvalifikationens gruppe G - side om side med Spanien.

Kampen på Stadio Renzo Barbera på Sicilien blev midlertidigt afbrudt i anden halvleg, da et tykt røgtæppe lagde sig over banen, efter albanske fans havde fyret fyrværkeri af.

Den slovenske dommer kaldte spillere af græstæppet, før de omkring ti minutter senere vendte tilbage og genoptog opgøret.

På det tidspunkt førte Italien 1-0 på det mål, som Daniele De Rossi scorede sikkert på straffespark. Det begik Albanien efter 12 minutter ved at hive en italiener omkuld i feltet i forbindelse med en dødbold.

19 minutter før tid øgede Ciro Immobile til 2-0 med et velplaceret hovedstød.

I Gijon havde Spanien besøg af Israel og vandt 4-1.

David Silva scorede til 1-0 efter 13 minutter, og Vitolo så sin afslutning trille i mål til 2-0 med lidt hjælp fra målmanden i første halvlegs overtid.

3-0-målet headede Diego Costa i nettet efter hjørnespark seks minutter inde i anden halvleg.

14 minutter før tid reducerede Israel, før Isco satte punktum.

I gruppe I vandt Kroatien topkampen mod Ukraine med 1-0 og har nu 13 point for fem kampe. Island er på andenpladsen med ti point efter en 2-1-sejr ude over Kosovo. Ukraine ligger nummer tre.

I gruppe D lukrerede Serbien på, at Irland og Wales spillede 0-0. Med 3-1-sejren over Georgien er Serbien nu på førstepladsen med 11 point - á point med Irland.