Den islandske klub Stjarnan har imponeret i Europa League ved at slå klubber såsom Motherwell og Lech Poznan ud af kvalifikationsrunderne. Alligevel måtte sensationsklubben fra Island se sig slået 0-3, da de spillede første kamp mod Inter i playoff-runden til Europa League.

Inter styrede kampen og fik belønning for deres dominans, da Mauro Icardi scorede på et indlæg fra Dodo i slutningen af første halvleg. Herefter fordoblede Dodo italienernes føring kort efter pausen, og Danilo D'Ambrosio fuldbyrdede ydmygelsen med en flot afslutning i 89. minut.

Islændingene var ikke komplet chanceløse, og danske Rolf Toft var blandet andet tæt på en reducering kort inde i anden halvleg. Drømmen om et mål blev dog aldrig til virkelighed for Stjarnan, og der venter dermed et svært returopgør for islændingene på San Siro den 28. august.