Et enkelt velplaceret spark var nok til at give Manchester United tre point med hjem fra dagens besøg hos Fulham.

Wayne Rooney har ikke været flyvende for Manchester United i denne sæson, men søndag aften viste han alligevel, at han fortsat er blandt Premier Leagues bedste angribere. Ved stillingen 0-0 og ti minutter tilbage af 'De røde djævles' kamp mod Fulham sparkede Rooney iskoldt sin klub i front med et uhyggeligt velplaceret, fladt skud.

Inden da var gået næsten 80 minutter med en lysafbrydelse, god, underholdende fodbold og en lille håndfuld skud på stolper og overligger fra begge mandskaber. Men mål havde der ikke været nogle af. Det lavede Rooney om på i en kamp, hvor angrebsmakkeren Robin van Persie for en gangs skyld ikke fandt skarpheden.

Efter Rooneys flotte føringstræfffer pressede Fulham på, men selv om David De Gea indimellem så usikker ud, fik hjemmeholdet ikke udbytte af anstrengelserne. Tættest på var Fulham efter 90 minutter, hvor Van Persie var nødsaget til at redde et hovedstød fra Philippe Senderos på stregen.

Anders Lindegaard var end ikke på bænken for Manchester United, der nu fører Premier League med 10 point ned til bysbørnene fra Manchester City.