Med et 0-3-nederlag hjemme til Bologna ser sædet under Inter-træner Claudio Ranieri ud til at være særdeles varmt.

Upåagtede Bologna fra bunden af Serie A hentede fredag aften en højst overraskende 3-0 sejr på udebane over Inter. Dermed har den italienske storklub kun fået et enkelt point i de seneste fem liga-kampe, hvilket for alvor må sætte spørgsmålstegn ved, om holdets træner, Claudio Ranieri, har en fremtid klubben.

Den 35-årige italienske målræv Marco Di Vaio stjal showet på San Siro, da han med to mål på to minutter punkterede hjemmeholdets kamp for at få vendt de seneste ugers dårlige stime.

Inter jagtede længe en reducering, men hverken Diego Forlan, Giampaolo Pazzini eller Wesley Sneijder kunne finde vej til netmaskerne.

Det kunne derimod indskiftede Robert Acquafresca, der fuldendte ydmygelsen af Inter med sin scoring til 0-3 fem minutter før slutfløjtet.

Nederlaget sender Inter ned på en sjetteplads i den italienske Serie A, mens Napoli kravler op på femtepladsen.

Den syditalienske klub vandt 3-0 på udebane over Fiorentina takket være to mål af angrebsprofilen Edinson Cavani samt et enkelt af Ezequiel Lavezzi.