KØB PLUS!

Inter og United følger Okore

Flere storklubber holder øje med landsholdsstopperen.

Det er efterhånden ikke et spørgsmål om, men hvornår Jores Okore er tabt for dansk klubfodbold. FCNs landsholdsstopper har med stærke præstationer i Champions League for alvor fået sit internationale gennembrud.

Og ifølge sporten.dks oplysninger er storklubberne da også på plads onsdag aften på Juventus Stadium i Torino.

Sporten.dk erfarer, at følgende klubber har danskerens navn i deres notesbog og vil følge ham tæt i aften: Roma, Inter, Juventus, Shakhtar Donetsk og Manchester United. Jores Okore selv ved ikke, hvem der kommer for at kigge på ham, men han ved dog godt, at de store klubber har et godt øje til ham.

- Det er jo næsten ved at være hverdag, at der kommer store klubber og kigger på mig. Men det er ikke det vigtigste for mig. Vi skal spille godt, og det skal jeg selvfølgelig også, siger Jores Okore ved træningen på storholdets stadion.

Den 20-årige FCN-spiller har aldrig lagt skjul på sit ønske om at komme til udlandet for at få større udfordringer, og han er bevidst om at fortsatte gode præstationer i CL er vejen til det forjættede udland.

- Jeg har gjort det rigtig godt, måske lidt over forventning, men jeg har altid været optimist omkring det her Champions League, siger Okore og fortsætter:

- Jeg mener i hvert fald ikke, at jeg har forringet mine muligheder for at blive solgt. Min værdi kan ikke være faldet, og klubberne viser interesse for mig. Det har også været et mål, siger Jores Okore. Kolossal interesse Okores agent Nikola Juric vil ikke bekræfte sporten.dk's oplysninger om de specifikke klubber, der vil følge den unge forsvarer ondag aften.

Men Juric lægger ikke skjul på den kolossale interesse for Okore.

- Der har hele tiden været interesse, men det er bare blevet mere fokuseret nu efter CL-kampene. Det er egentlig de samme klubber, der hele tiden har været i spil, men interessen er blevet mere stadfæstet efter CL-kampene.

Ifølge sporten.dks oplysninger foreligger intet konkret tilbud på den 20-årige spiller endnu, men når det bliver konkret, så vil spilletid veje tungt, forklarer Juric.

- Vi kigger på det sportslige, det er det vigtigste. Spilletid er meget vigtigt. Der kan godt komme en storklub fra Premier League, men så skal vi kigge på, hvad perspektiverne for spilletid vil være i en sådan klub i forhold til en anden, siger Juric og fortsætter:

- Det er de store klubber fra de store ligaer, der er interesserede i ham. For os vejer idéerne og salgstalen fra den pågældende klub meget. Klubben skal være forelsket i ham, og man skal kunne mærke, at de vil have ham, siger Juric, der regner med, at Okore er fortid i FCN enten til vinter eller sommer.