I dag forlænger Fischer med Ajax

Viktor Fischer siger i følge en hollandsk avis ja til at forlænge kontrakten med Ajax med yderligere.

Store klubber står på spring for at snuppe det danske stortalent Viktor Fischer. Både Real Madrid og rivalerne fra Atletico Madrid holder øje med angriberen, der søndag fra første gang var med i startopstillingen for Ajax og kvitterede med at score to mål.

Fischers agent Søren Lerby har dog fastslået, at man i første gang ser på, hvad Ajax tilbyder, og det ser ud til at ende med en kontraktforlængelse.

I følge den hollandske avis De Telegraaf skriver Viktor Fischer mandag under på en kontraktforlængelse af to års varighed, så han nu spiller i den hollandske storklub yderligere to år frem til 2016.

Inden søndagens kamp havde klubbens sportsdirektør Marc Overmars fastslået, at Ajax var meget interesserede i at holde det danske stjernefrø:

- Vi vil gerne give ham en kontrakt. Frank de Boer (cheftræner), Dennis Bergkamp (assistent) og jeg selv taler meget om ham, og vi tror meget på ham. Derfor snakker vi i øjeblikket med Fischer om en forlængelse af hans kontrakt indtil 2016, for vi vil gerne beholde ham, og vi ser et stort potentiale i ham, sagde Overmars til sporten.dk, inden Fischer gjorde yderligere reklame for sig selv med to kasser mod Zwolle.

Læs også: